Padel | TC Aquila

Padel is tennis en squash in één

Padel is een racketsport met extra plezier

Padel is een sport voor iedereen

Padel speel je met een zachtere tennisbal. Het racket is van kunststof. Glazen wanden omringen het rechthoekig terrein. De puntentelling is identiek aan deze van tennis. Padel speel je met vier. Met 2 kan ook maar komt minder voor want hiervoor heb je een aangepast terrein nodig.

Doel van het spel is om de bal over het net te spelen en te verhinderen dat de tegenstander de bal terugslaat. De bal blijft in het spel als die eerst de grond raakt en dan de wanden. Hierdoor krijg je langere rally's en meer spelplezier - het ganse jaar door. Padel is een spel voor alle seizoenen (behalve als het hard regent, sneeuwt of vriest).

Jong of oud? Fit of net iets minder? Het maakt niet uit als je Padel speelt. De spelregels en de basistechnieken zijn vrij simpel. Iedereen heeft heel snel plezier aan deze racketsport vanaf de eerste opslag. Ideal om de spelen met familie, vrienden en collega's. 

 

Reservatie

Klik hier voor het reservatiereglement

Klik hier om te weten te komen hoe je een terrein kunt reserveren. Dit kan ook als niet-lid van Tennis Vlaanderen.

Let op! Niet-leden van Tennis Vlaanderen zijn niet verzekerd tegen ongevallen!

 

Tarieven voor het padel vind je hier

Klik op de knop hieronder : "Ik wil Padel lid worden", om rechtstreeks je abonnement aan te vragen via de site van Tennis Vlaanderen bij je favoriete club.

aankondiging-filmpje.jpg
making-off-promofilmpje-1.jpg
making-off-promofilmpje-2.jpg
making-off-promofilmpje-3.jpg
making-off-promofilmpje-4.jpg
making-off-promofilmpje-5.jpg
making-off-promofilmpje-6.jpg
making-off-promofilmpje-7.jpg
making-off-promofilmpje-8.jpg